Wij zijn weer open!

Nu de maatregelen rondom Covid-19 zijn versoepeld kan De Kluishof  weer open. Hygiëne en de RIVM regels staan bij De Kluishof voorop. Onze medewerkers wassen met regelmatig hun handen, houden ten alle tijden 1,5 meter afstand en bewaken het maximum aantal bezoekers. Voor al onze gasten hebben wij de mogelijkheid om handen te ontsmetten.

Bent u geïnteresseerd  in één of meerdere van onze mogelijkheden en zou u graag meer willen weten over De Kluishof, als feestlocatie of voor andere gelegenheden? Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak. Wij laten u de locatie graag zien en spreken met u alle mogelijkheden door. Er is uiteraard volop ruimte voor uw eigen wensen en ideeën.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s