Bedrijfsfeest

Teambuilding

Heeft u iets te vieren met uw medewerkers of collega’s? Wilt u een jubilaris in het zonnetje zetten of de introductie van een nieuw product vieren? De Kluishof is daarvoor de perfecte locatie!

Door onze centrale ligging en de diverse mogelijkheden, zowel binnen als buiten, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij kunnen zorgen voor een mooie combinatie van ontspanning en inspanning (denk aan een bezoek aan het Windmolenpark of een actieve workshop). Daarbij mag (h)eerlijk eten en drinken natuurlijk niet ontbreken! Wij maken gebruik van streekproducten met een duurzaam karakter en veel aandacht voor het dierwelzijn. Dat laten we u graag proeven.

Mogen wij u inspireren met een leuk en origineel arrangement waarbij collega’s met elkaar op een ongedwongen wijze vermaakt worden? Wij bieden bijvoorbeeld een muzikale workshop en unieke excursies met het accent op natuurbeleving en duurzame energie.

Veel bedrijven kiezen bij een bezoek aan ons voor onze Zuid-Afrikaanse braai. Buiten op ons erf, deels overdekt, verzorgen wij graag een unieke braai met eerlijk vlees van onze eigen runderen. Bij slecht weer verblijven de gasten in onze gezellige serre, bij mooi weer kan men buiten genieten van al het lekkere eten en drinken.