Handlettering

Een creatieve workshop handlettering is ontspannend, hip en creatief. Want zeg nou zelf: handgeschreven post is toch veel leuker dan digitale post! De Kluishof biedt deze leuke workshop vanaf nu aan via Janneke, Schilderen in opdracht.

Ontvlucht het digitale tijdperk en ga met potlood, papier en stiften aan de gang. Handlettering is namelijk kunst van uzelf en kunt u op maat ontwerpen. Of het nou romantisch, stoer of out of the box is, alles kan. Inspiratie is overal. Denk aan (song)teksten, seizoenen, de natuur of lekker eten. Maar ook feest en/of verjaardagen, het dagelijkse leven of de vakantie kunnen een goede inspiratie zijn. Daarnaast wordt handlettering ook steeds meer in huis gebruikt. Bijvoorbeeld op een schoolbord of maak een mooi schilderij voor aan de muur.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze creatieve workshops handletteren leert u  eerst de basisstappen van de handlettering. Daarna gaat u experimenteren met letters schrijven in verschillende stijlen. Tips en trucs helpen u stap voor stap te bouwen aan prachtige vormen en ontwerpen. In een korte tijd maakt u de mooiste dingen ook zonder ervaring.

Handlettering te moeilijk? Nee, het is echt voor iedereen! Een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, personeelsuitje, vriendinnenavond of als kinderfeestje.

Duur
De workshop duurt ongeveer 3 uur.