Klantreviews

Wat vinden bezoekers van de Kluishof?

 

Hier vind u een overzicht van reviews, geschreven door bezoekers van De Kluishof.

Zelf een review schrijven? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

35 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Anna en Henk Glas schreef:

  De perfecte organisatie van het team Renne en het heerlijke eten, zowel vegetarisch als gluten vrij voor enkele gasten was van een uitzonderlijk goede kwaliteit. Een echte aanrader om een feest bij Renne te houden. De lokatie is perfect en heel ruim zodat afstand houden geen probleem is voor gasten die dat wensen.

  Like

 2. Luuk en Fetske schreef:

  Wat hebben we genoten bij locatie Renne.
  Vriendelijke en attente bediening. Prima intake met Rob over de mogelijkheden gehad. Met de regels die toen nog er waren vanwege corona. Gelukkig op de 26 juni mocht er wat meer.
  Heerlijk buiten gezeten, genieten van de kinderen die zich vermaakten op het springkussen.
  Heerlijke hapjes, onze gasten kwamen niets tekort. Het was Top!

  Like

 3. Ghislaine van der Zande schreef:

  Het is echt een aanrader om een feest te geven bij de familie Renne.
  Iedereen wordt gastvrij ontvangen en de hapjes en drankjes zijn perfect verzorgd.
  De locatie is makkelijk bereikbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.
  Een echte aanrader dus. Ga zo door familie Renne !!

  Like

 4. R.P.van Egmond schreef:

  Met groot genoegen wil ik kenbaar maken dat ons 50 jarige huwelijksfeest zeer geslaagd is! Alles is perfect gegaan, alle afspraken goed nagekomen, het eten was zeer goed, ook het gluten vrije eten goed verzorgd.
  Kortom, gewoon geweldig! Ik zal dit zeker rond vertellen!
  Familie Renne, nog reuze bedankt!!!!

  Like

 5. fam. j. woets schreef:

  Op 28 september een 50 jaar huwelijksjubileum gevierd. De Kluishof is een geweldige ambiance. De gasten waren er allemaal zee positief over. De bediening was perfect conform de gemaakte afspraken. Ook het J&B warm- en koudbuffet was uitstekend. Het was ook netjes opgemaakt. Na afloop zijn wij bijzonder tevreden weer naar huis gegaan.

  Like

 6. Betsie Stofmeel-Schellen schreef:

  Wat een geweldig feest hebben wij gehad in DE KLUISHOF, via via deze tip gekregen en al meteen ’n klik, want ook al had ik de surpriseparty voor mijn man al helemaal in m’n hoofd, alles was mogelijk! De themakleuren waren blauw, zilver en wit en op mijn verzoek werden er blauw/witte servetten gekocht i.p.v. de rode boerenbontservetten, klein detail maar superleuk ! Het hele feest, de eigenaren, de bediening, de kwaliteit van de producten, grote klasse. Echt ’n aanrader om ook uw/jouw feest daar te geven !

  Like

 7. Dory vanHam schreef:

  40 jaar getrouwd, dat hebben we geweten bij Renne. Het was een topfeest, iedereen enthousiast, heerlijk eten, de kinderen genoten van het springkussen en de lego, de molens hebben we bezichtigd, en dat is altijd leuk in de bus.
  Irma, Rob en Frans (die heeft wat heen en weer gesjouwd met bakken frites!) jullie waren geweldig, met die fantastische meisjes van de bediening.

  Like

 8. Ineke schreef:

  Topfeest gehad, gezellig voor jong en oud! Prettige bediening en goed eten.
  Een aanrader voor familiefeestjes.

  Like

 9. Fred van Bree schreef:

  Op 20 juli 2019 heeft de doedelzakvereniging de “Friends of the Pipes” voor de tweede maal haar jaarlijkse BBQ feest gehouden. De leden waren enthousiast over het gebodene: uitstekend vlees en salades. Ook vond men de patat erg lekker. IJsje werd zeer op prijs gesteld. De bediening was vlot en heel vriendelijk. Kortom we voelden ons hier welkom en gastvrij ontvangen.

  Like

 10. Dory vanHam schreef:

  Ons koor bestaat 45 jaar en dat hebben we gevierd in de Kluishof.
  Het was geweldig, iedereen heeft genoten. We hebben een rondje windmolens gemaakt met de bus met goed uitleg erbij.
  Het eten was uitstekend, ook voor de mensen met een dieet werd goed gezorgd. Bij Irma en Rob is alles mogelijk, ze zullen alles doen om aan je wensen tegemoet te komen.
  Zij en het personeel hebben echt lol in hun werk en daardoor heb je gelijk een goede sfeer.
  De winkel en de informatieruimte zijn ook zeer de moeite waard.

  Like

 11. Henk Korevaar schreef:

  Op 3 juli hier de slotbijeenkomst georganiseerd voor de leden van een netwerk van professionals bij woningcorporaties. Na een inleiding heeft Rob de gasten meegenomen voor een bezoek aan het windpark. Bij terugkomst werd de lunch geserveerd en de rest van de middag werd besteed aan een inhoudelijk programma. We hadden alle ruimtes (zelfs buiten) beschikbaar, zodat het werken in subgroepjes tot leuke en inspirerende resultaten leidde. Door de groepjes werden ook filmpjes gemaakt, waarbij van alle ruimtes (en de grote LEGO blokken) gebruik werd gemaakt. Afgesloten werd het programma in het bezoekerscentrum zodat ook nog even windkracht 6 kon worden ervaren. De hele dag werden we uitstekend en met veel aandacht verzorgd door Rob, Irma en de overige leden van het team. De aanwezigen (waarvan veel het bestaan van deze locatie niet kenden) waren unaniem enthousiast over de plek en de voorzieningen. We kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst!

  Like

 12. Ineke van den Berg schreef:

  Op 22 juni vierden we de 60ste verjaardag van mijn man Herman. Ik organiseerde een verrassingsfeest en Rob Renne dacht voor 100% mee. Ook de ouders van Rob, Frans en Irma waren in de weer om de verrassing te laten slagen. En het is gelukt, en hoe!! Wat hebben jullie een creativiteit en inzet getoond in zowel de voorbereiding als het feest zelf. Geen vraag was teveel, ik werd compleet ontzorgd. De 60 gasten vonden het feest vanaf het begin tot het eind bijzonder en leuk. We horen nu nog steeds dat de gasten hebben genoten van de fantastische locatie, ruim opgezette en fraaie ruimtes, inclusief winkel!, heerlijke hapjes en gerechten op de O-fire en het optreden van Angelique Verhoeven (finalist Holland Got Talent!). Zelf willen we jullie bedanken voor jullie hartelijkheid, de wijze waarop jullie de gasten te woord hebben gestaan, jullie betrokkenheid, beschikbaar stellen van professionele apparatuur (mooie grote beamer voor de powerpresentatie). Wat hebben jullie oog voor detail, top gewoon!! We hebben een hele mooie herinnering aan een onvergetelijke avond. We zijn super trots en blij dat we het feest bij jullie hebben gehouden. We kijken er met zo enorm veel plezier op terug. Hartelijk dank voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. Wij wensen jullie enorm veel succes voor nu en in de toekomst. Hartelijke groeten, Herman en Ineke van den Berg

  Like

 13. Hyltje en Aly Ahrens schreef:

  Op 19 mei 2019 vierden wij ons 60 jarig huwelijksfeest in de Kluishof. Een geweldige dag op een mooie locatie!
  De bediening was vriendelijk en behulpzaam, niets was hun te veel. Het eten erg lekker en alles werd op tijd aangevuld. Leuk dat de winkel ook open was deze dag!
  Wij en onze gasten en hebben genoten! Bedankt allemaal!

  Like

 14. Paul Plasschaert schreef:

  Wij hebben 25-05-2019 onze 40 jarige bruiloft gevierd in de Kluishof. Tijdens de voorbereiding werd er door Rob goed mee gedacht. Het feest was nog beter dan wij hadden verwacht. Toplocatie en Rob en zijn team waren echt geweldig. Al onze gasten (41) en wij zelf vonden het een top feest tegen betaalbare prijzen. We komen zeker nog een keer terug!

  Like

 15. Ton en Francis schreef:

  Nog bedankt voor de goede zorgen voor ons feestje. De accommodatie is perfect en met de windmolen uitleg en de winkel een hele leuke combinatie.Iedereen heeft het enorm naar hun zin gehad we we horen alleen maar goede geluiden. De braai was ook een succes en het vlees smaakte heerlijk, iedereen is meerdere keren langs geweest.
  Rob, wij willen jou je ouders en medewerkers bedanken voor de leuke middag die wij hebben gehad.Allemaal even vriendelijk en in een gemoedelijke sfeer. We geven het door!

  Like

 16. G.M. Van Os en D. Yska. schreef:

  Wij hebben een heel leuk feest gehad bij De Kluishof, iedereen was vol enthousiasme. De kinderen hebben zich enorm vermaakt op het springkussen en met de grote stenen. Het buffet was heerlijk.. en de bediening was ook heel goed. Applaus voor Renne. Dit was de tweede keer dat wij hier een feest hadden.. voor herhaling vatbaar.

  Like

 17. Gerda en Peter Rasing schreef:

  Ter gelegenheid van een speciale verjaardag hebben wij familie, vrienden, buren, collega’s etc. uitgenodigd om dit samen met ons te vieren in de Kluishof bij de familie Renne. Wij waren (privé) al bekend met hun gastvrijheid en locatie, na afloop ging iedereen enthousiast en voldaan huiswaarts. Een prachtige locatie, een ongedwongen sfeer, prettige bediening en een heerlijke tot in de puntjes verzorgde brunch!
  Irma, Frans en Rob: het was echt top!

  Like

 18. Arita Van Der Wal van Dijk schreef:

  Wij hebben ons zilveren huwelijksjubileum bij/door Renne laten verzorgen. Wij hebben een top feest gehad. Ook van onze gasten kregen we lovende woorden over deze locatie.
  Goede locatie, plezierig, gezellig, meedenkend, alles tot in detail geregeld.

  Like

 19. A. Verhage schreef:

  Wat een service! Jullie waren heel gastvrij, flexibel, catering was top. Planning was goed in elkaar gedraaid en jullie hebben meegeholpen aan een leuke en goede cursusdag, aanrader!

  Like

 20. RIekelt en Dicky schreef:

  Op 19 januari hebben we ons 40 jarig huwelijksfeest gevierd bij De Kluishof. Wij en de familie hebben genoten van de Zuid Afrikaanse braai. Het was gezellig en alles was goed verzorgd. We denken dat er meer familiefeestjes hier gehouden gaan worden!

  Like

 21. Hedwich schreef:

  Op 12 december hebben we een feestje met de afdeling gehad bij Renne Streekprodukten, een feestje met een lach en een traan. Ik kijk er heel tevreden op terug. Van te voren kun je goed met ze overleggen wat je wilt. Alles is gegaan zoals afgesproken, HELE FIJNE MENSEN met het hart op de juiste plaats.

  De hele afdeling vond het fantastisch dat alles zo perfect geregeld was. Mooie locatie en sfeervol gemaakt. Heel veel dank aan TEAM RENNE en iedereen die daar aan meegeholpen heeft.

  Like

 22. Gert en Elly ter Veen schreef:

  Zaterdag 24 november hebben wij onze verjaardagen gevierd in de Kluishof van Renne Streekproducten. We kijken terug op een heel geslaagd feest. We kwamen binnen in een hele gezellige, sfeervolle ruimte. We zijn rond 16.00 uur begonnen met koffie en gebak. Ruim assortiment voor ieder wat wils. Daarna borrelen met 2 rondjes koude hapjes. Ook dit was uitstekend. Als afsluiting hadden we gekozen voor Buffet ’11 Beaufort’. De keuze was reuze en alles was zeer smakelijk. Van onze gasten hebben we alleen maar positieve reacties gekregen.
  Heel veel dank aan Team Renne en de bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Like

 23. Fam. Moens schreef:

  Wij hebben ons koperen huwelijksfeest bij de Kluishof gevierd. Het was heel goed verzorgd! Er werd rekening gehouden met onze wensen en goed met ons meegedacht.Het eten (Zuid Afrikaanse braai) was heerlijk en ruim voldoende. Ook over de bediening zijn we zeer tevreden. Er werd voldoende drinken aangeboden.
  De kinderen vermaakten zich heerlijk met de grote blokken. De locatie zelf is perfect voor een gelegenheid. Een gezellige sfeer, mooi ingericht. Wij hebben genoten!!

  Like

 24. Wietse en Hanna Pilat schreef:

  Wij hebben 14 september een feestje gehad bij Renne, een prachtige locatie. De kinderen konden zich prima vermaken.

  Eerst lekker borrelen, daarna eten en dat was uitstekend, het was een feest om niet snel te vergeten.
  Het was allemaal dik voor elkaar, hartelijk dank

  Like

 25. Buurtvereniging Titus Nagele schreef:

  Weer bedankt voor een prima verzorgde BBQ voor onze buurtvereniging bij ons aan de weg.

  Like

 26. A Visser schreef:

  Hallo, laatst een feestje gegeven, was top. Alles was zoals afgesproken, niks op aan te merken. Vriendelijk personeel etc.

  Like

 27. Eva de Zeeuw schreef:

  Beste Irma en team Renne
  Nog aan het nagenieten van het feest van zaterdag!
  Het was top! Heel veel reacties gekregen. Dit wilde ik aan jullie nog vertellen, alles was prima en vooral het eten is voor veel mensen belangrijk. De mensen die ons verzorgde van drinken hapjes alle lof! Het was een dag voor mij om niet te vergeten!

  Like

 28. Wim en Corrie Leunge schreef:

  Op 28 juli 2018 hebben wij ons 50 jarige huwelijks feest gevierd in de Kluishof. Het was prima voor elkaar ook de gasten waren erg te spreken over de locatie. Ook het vlees van de BBQ vonden ze heerlijk. De salades waren top. Bedankt voor de goede ontvangst en voor de zeer vriendelijke bediening. Wij wensen jullie heel veel succes met jullie Kuishof en zet ‘m op. het was prima voor elkaar dikke 10 voor jullie!

  Like

 29. Jaap en Trea Dijkgraaf schreef:

  Om ons 25 jarig huwelijk en de 50e verjaardag van Trea te vieren, hebben een heerlijk feest gehad in de Kluishof. Tijdens de voorbereiding was er alle tijd om te overleggen, veel is mogelijk. Ons feest is verlopen zoals wij gehoopt hadden, relaxed, ontspannen en gezellig!

  Bedankt Rob, familie & personeel!

  Like

 30. fam Stevens schreef:

  Op zaterdag 7 Juli mocht ik mijn 70e verjaardag vieren, en dat hebben we bij de Kluishof gedaan.
  En ondanks de afsluiting van de Domineesweg i.v.m. aanpassing oprit is alles weer in goede banen geleid. We hebben het weer prima naar onze zin gehad bij de familie Renne, het was weer heel goed verzorgd en ook alles lekker ongedwongen met vriendelijk personeel.

  Wij vonden het goed, en de kleinkinderen hebben zich prima vermaakt. Bedankt !

  Like

 31. Chantal snoek schreef:

  Zaterdag 21 juli hebben wij een feestje mogen houden in de Kluishof. Het feest was ter ere van mijn vader zijn 70e verjaardag. De voorbereiding met Rob was al top. Alles is bespreekbaar en de offerte is scherp en zeer uitgebreid. Iets wijzigen is geen probleem. De locatie zelf is voor zowel mooi weer als minder weer uitermate geschikt.

  Wij hebben gekozen voor een all-in feestje en hebben kunnen genieten van een heerlijke BBQ, heerlijk ijs/fruit en het super vriendelijk bedienend personeel kwam regelmatig langs voor een drankje. Ik kan niet anders zeggen dan een geweldig feest, een prachtige locatie, vriendelijk personeel en zeker voor herhaling vatbaar!! Mijn vader heeft een feestje gehad waar hij op terug kan kijken. Bedankt!

  Geliked door 1 persoon

 32. Cees schreef:

  Ik mocht beleven dat ik 2 juli 65 jaar ben geworden, en dat wilde mijn geliefde vrouw niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dit gaan wij samen vieren met onze kinderen en kleinkinderen met een heerlijk etentje, totaal 38 personen. De keus is gemaakt om dat te doen bij de Kluishof onderdeel van Renne Streekproducten, en ik moet eerlijk zeggen het was een goede keus.

  Het was daar allemaal geweldig, er word rekening gehouden met de volwassenen, maar belangrijk vind ik dat de kinderen daar ook heerlijk kunnen spelen. Wij hebben genoten, maar ook de kinderen van klein tot groot, zodat de kleintjes nu zeggen ik wil daar mijn verjaardag ook vieren! Wij kijken met een tevreden en voldaan gevoel op terug, het is voor herhaling vatbaar en een aanrader voor een ieder die wat te vieren heeft.

  Geliked door 1 persoon

 33. Els schreef:

  Mijn schoonmoeder werd 89 en wilde dit graag vieren met al haar kinderen en kleinkinderen en of wij dat wilden regelen. Zo kwamen wij uit bij de Kluishof van de Fam. Renne. Wij hadden er al eerder de nodige feestjes gehad en het was altijd goed en gezellig. Zij denken met jou mee en geven advies en zijn niet opdringerig ook wat betreft het eten is het perfect geregeld.

  Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Je kunt er fijn binnen zitten, maar ook buiten is het heerlijk zitten. Er is een mooi terras en voor de kinderen een groot springkussen waar gretig gebruik van werd gemaakt door de kinderen groot en klein. Ook de grote blokken binnen waren zeer intrek. Mijn schoonmoeder heeft genoten. Top locatie!

  Geliked door 1 persoon

 34. Gert van der Graaf schreef:

  Dit was echt prima voor elkaar!

  Geliked door 1 persoon

  1. Paula schreef:

   Met 81 personen een familiedag gehouden bij deze familie. Super adres. Jong en oud heeft zich prima vermaakt. Ga er naartoe voor persoonlijk advies, alles is bespreekbaar en gaat in een ontspannen sfeer. Een aanrader!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s